Nagyrét

Meglehetősen nagy terület, vad parlag, derékig érő növényzettel (kivéve mikor évente egyszer nyáron lenyírják). Láttam már ragadozómadarakat (valószínűleg egerészölyveket) erre télen.

Témák: madarak (egerészölyv, fácán, kismadarak), különböző rovarok, lepkék (bár igazán szépet még nem találtam), pipacs, különböző réti virágok


Kék-tó

A nagyrét melletti tó, régebben csak tengerszemnek hívtam, mert gyönyörű kék színe tud lenni.

Témák: télen-nyáron jó témákkal szolgál. Békáktól a fekete récéig, mintákig és kreatív fotók, hangulatfotók


Duna-part

Na partszakaszból van egy pár Csepelen. Mindegyik más hangulattal bír. Jelenleg a Hollandi úti szakaszt tesztelgetem.

Témák: vízi témák, formák, kreatív tükröződések, békák, szitakötők, madarak, hangulatfotók


Duna-parti makrótanya

Egy kisebb terület, ahol nincs nagy gaz, csak rövidebb fű.

Témák: lepkék, rovarok, virágok


Makróparadicsom 1-2.

Már Csepelen túl és az M0-áson innen, nagy terület különböző bevetett földekkel és váltakozó, parlagon hagyott területekkel. Kalandtúrákhoz remek:) Igazából van Makróparadicsom 1 és 2 is, mert 2 olyan helyet találtam ami hemzseg a makrótémáktól és szabad terület, nincs bevetve. Az 1-es kisebb gazmagassággal rendelkezik és kevesebb a szúrós, apró, ragaszkodó növényke és bogáncs. A 2-diknál elég magas és kusza a növényzet.

Témák: különböző rovarok: méhek, darazsak, többféle szöcske, lepke, furcsa formájú rovarok, kisvirágok, pipacs, bakszakáll, kreatív fotókhoz is jó, szűkebb tájképek, formák és minták


Szigeti szavanna

Minden reggel látom munkába menet, és emlékeztet az afrikai szavannákra. Leginkább az itt tavasszal és ősszel gyakran előforduló talajmenti köd és teljes ködpára együttes megjelenését szeretném lefotózni, de egyéb fotótémákkal is szolgál.

Témák: tájképek, szűkebb tájképek, ködfotók, egerészölyv, héja, fácán, rovarok, csigák stb.